Media Service

U heeft een prachtige auto en u wil deze graag op de foto hebben voor de verkoop of gewoon omdat u graag wat foto’s van uw auto wilt?

Dan kunt u bij mij terecht. Ik verzorg fotoshoots vanaf €10 per sessie. Iedere sessie bestaat uit foto’s nemen en de nabewerking hiervan. Bij het maken van foto’s voor uw eigen portfolio kost de nabewerkingTVGmedia-ModelS-4 meer tijd dan bij foto’s voor verkoop. Hierdoor kost een fotoshoot voor een eigen portfolio dan ook €30. Voor de fotoshoot is het mogelijk om naar een locatie van uw keuze te gaan, weet u geen locatie maar wilt u wel graag naar een andere locatie toe, dan zijn er een aantal mogelijke locatie’s beschikbaar (zie Locatie’s). Ook kan ik ervoor zorgen dat uw auto anoniem gemaakt wordt door middel van het vervangen, vervagen of compleet weghalen van het kenteken.

TVGmedia-328-1U zult de foto’s na maximaal een week ontvangen via de e-mail. Ik fotografeer met plezier alle auto’s.

 

Alle fotoshoots gaan op afspraak, u kunt u hieronder aanmelden voor een fotoshoot, gelieve uw auto en de kleur van uw auto in te vullen. Als u een locatie gekozen heeft via de sectie Locatie’s op de site, gelieve dan ook de locatie erin te zetten.

Mocht u meer willen weten over fotoshoots dan kunt u een kijkje nemen bij “Over TVGmedia – fotoshoots

Aanvraag Fotosessie bij TVG Media

Voornaam
Achternaam
Vul hier de kleur van uw auto in
Privacy:

Translate »
error: Content is protected !!