Over TVGmedia - Fotoshoots

Fotoshoot met uw auto?

U wilt graag uw auto verkopen en moet daarbij foto’s van uw auto leveren, dan kan natuurlijk een fotoshoot met uw auto geregeld worden. Ook kan het zijn dat u foto’s wilt van uw auto omdat u uw auto mooi vind en dit aan andere mensen wilt laten zien.

Fotoshoot vanaf €10,00
Deze fotoshoot’s zijn beschikbaar voor de verkoop van uw auto. Mocht u uw auto willen verkopen en graag professionele foto’s hebben van uw auto dan kunt u bij mij terecht. Deze fotoshoot’s worden gedaan op locatie naar uw keuze of als u geen locatie weet dan heb ik er ook altijd een aantal beschikbaar.

Op de fotoshoot worden zoveel foto’s genomen als ik kan maken en u wordt dus niet gelimiteerd in hoeveel foto’s u wilt hebben, deze keuze ligt bij u. Zo’n fotoshoot duurt ongeveer een 1 uur tot 1,5 uur.

Het feit dat u voor deze vorm van een fotoshoot kiest betekent wel dat de foto’s geen groot formaat zullen zijn maar gereed voor het internet. (kleiner dan 3 mb)

Mocht u alsnog een poster, canvasdoek etc willen van uw auto dan is dit altijd mogelijk tegen een meerprijs.

Vanaf €10,00? 
Inderdaad vanaf 10 of 30 euro, bij deze fotoshoot komen geen kosten bij per uur of voor de bewerking, ik vind namelijk dat ik altijd mijn best moet doen voor iedere foto en iedere auto.

Fotoshoot vanaf €30,00
Deze fotoshoot’s zijn speciaal voor de echte auto liefhebbers. Deze fotoshoot duurt ongeveer 1 uur tot 2 uur waarbij 1 of meerdere locatie’s worden bezocht waar verschillende foto’s worden gemaakt. Na de fotoshoot kan u kiezen hoeveel foto’s u wilt (dit heeft geen meerprijs) dit aantal foto’s zal ik voor u nabewerken totdat ze er fantastisch uit zien.

Zodra ze klaar zijn (altijd binnen 1 week, maar kan variëren bij een hoog aantal foto’s) worden ze naar u toegestuurd op groot formaat en heeft u een vrije keuze wat u met de foto’s doet. Ook kan ik de foto’s voor u laten drukken op poster, canvas, fotopapier of zelfs een mok, de keuze is aan u.

Een meerprijs.
De enige keer wanneer u meer betaald dan hierboven beschreven staat is wanneer u een afdruk naar keuze van de foto’s besteld op bijvoorbeeld een poster. Ook komen er reiskosten bij mochten deze van toepassing zijn. Natuurlijk wordt het totale bedrag met u besproken.

Geinteresserd in een fotoshoot?
Kijkt u dan hier even!

Tevens kunnen wij uw site ook hosten. Vraag naar onze voorwaarden. Alle prijzen zijn exclusief btw.
Translate »
error: Content is protected !!