Locatie's

Mocht u graag een fotoshoot willen maar weet u geen locatie om naar toe te gaan met uw auto dan staan hieronder een aantal mogelijkheden:

pic (1 of 2)

De eerste mogelijkheid die ik u kan aanbieden is bij een oude meubelfabriek in Schaijk. Deze locatie geeft een industrieel sfeertje aan de foto en laat uw auto er strak uit zien doordat het gebouw strak en symmetrisch is.

Op deze locatie zijn onder meer de foto’s gemaakt van de Audi S4.

 

 

pic (2 of 2)De tweede locatie die ik u aanbied is een oude schuur met een boerderij erlangs. Deze locatie zorgt voor een dorpssfeer en rust, met licht verval van het schuurtje. Dit garandeert dat er een mooi contrast ontstaat met vooral kleurrijke auto’s.

Deze locatie is onder meer gebruikt voor de fotoshoot met de Ferrari 328 GTS.

 

 

TVGmedia-amv8-1

De laatste locatie die ik u aanbied is op het terrein van Swanenberg IJzer. Deze locatie is echt een toplocatie en geeft een prachtig contrast met alle kleuren auto’s behalve rood, geel en oranje. De locatie zelf is echter al heel interessant met al het (verroeste) ijzer op de achtergrond. Helaas moet ik u hier wel €10,00 extra voor vragen aangezien dit op bedrijfsterrein is en hij mij geld kost om daar te mogen zijn.

Zoals op de foto te zien is, is deze locatie gebruikt voor de fotoshoot met de Aston Martin V8.

 

Translate »
error: Content is protected !!